Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Kontakt os

Har du spørgsmål til køb eller salg af bolig, så er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en kop kaffe.


BOLIGSÆLGEREN René Qvistgaard
Hovedgaden 405 st.tv, 2640 Hedehusene
Telefon: 21 48 06 18
E-mail: hedehusene@boligsaelgeren.dk

Se afdeling


BOLIGSÆLGEREN - Udstilling i Egedalcentret
Egedalcenteret 85C, 3660 Stenløse
Telefon: 21 48 06 18
E-mail: egedal@boligsaelgeren.dk


BOLIGSÆLGEREN Palle Støvring
Osvej 17, 4040 Jyllinge
Telefon: 46 78 88 44
E-mail: jyllinge@boligsaelgeren.dk

Se afdeling

Om Boligsælgeren René Qvistgaard

Velkommen hos Boligsælgeren René Qvistgaard. Her hos os møder du veluddannet personale med mere end 16 års lokalkendskab og erfaring fra branchen, vi står klar til at hjælpe dig med vurdering og salg af din bolig, når det passer dig bedst!

Salg af din bolig er en tillidssag, derfor vil du opleve at her hos Boligsælgeren René Qvistgaard sætter vi dig i højsæddet, arbejder strukturet og effektivt for at nå det aftalte mål - nemlig at din bolig bliver solgt!

Vi når vores resultater gennem annoncering via boligsælgeren.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og mange flere. Samtidig tilfører vi din bolig en målrettet markedsføringskampagne på de sociale medier, med den er du sikret den optimale opmærksomhed fra køberne vedrørende din ejendom.

Går du i salgstanker, så kontakt os på tlf.: 2148 0618 eller email.: Hedehusene@boligsaelgeren.dk for en snak om dine salgsmuligheder - det er GRATIS og UFORPLIGTENDE. Vi holder til på Hovedgaden i Hedehusene og har samtidig udstilling i Egedal kommune, vi kan derfor hjælpe kommende sælgere i Egedal, Hedehusene, Taastrup, Værløse, Farum, Frederikssund og Jægerspris m.fl.

Boligsælgeren René Qvistgaard - fordi det ikke behøver at koste en "bondegård" at sælge sin bolig, det skal være effektivt, struktureret, ordentligt og stadig lidt billigere

Er du boligkøber kan vi også hjælpe dig, ring til os og hør nærmere om dine muligheder!

Samarbejdsaftaler:
BRFkredit
Willis Forsikringsservice

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
BRFkredit
Willis Forsikringsservice